Αεροπορικά εισιτήρια Ryanair

αεροπορικά εισιτήρια ryanairΗ εταιρεία Ryanair

 

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair είναι μια από τις μεγαλύτερες του χώρου στην Ευρώπη και η σίγουρα ο ηγέτης στην κατηγορία low cost με τον μεγαλύτερο στόλο αεροπλάνων, δρομολόγια καθώς και τη μεγαλύτερη ετήσια μεταφορά επιβατών!

 

Πίσω από την ραγδαία ανάπτυξη της Ryanair τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια σειρά από επιτυχημένες ενέργειες, με πρώτη και καλύτερη την ασφαλή και οικονομική «βασική» μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο.

 

Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία Ryanair φροντίζει για την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών της, προσφέροντας φθηνά αεροπορικά εισιτήρια δίχως άλλες επιπλέον παροχές όπως δωρεάν snacks και ποτά, premium θέσεις με άνετο χώρο,κ.ο.κ.

 

Όποιος επιβάτης επιθυμεί περισσότερες ανέσεις στο ταξίδι του, θα πρέπει να το πληρώσει εξτρά, όπως το να έχει μεγαλύτερη βαλίτσα μαζί του στις αποσκευές πέρα από την 1 μικρή χειραποσκευή που αφήνει δωρεάν η εταιρεία Ρυαναιρ.

 

Δρομολόγια της Ρυαναιρ

 

Η εταιρεία Ryanair έχει ένα μεγάλο δίκτυο δρομολογίων και εξυπηρετεί σχεδόν όλη την Ευρώπη. Οι καθημερινές της πτήσεις είναι εκατοντάδες ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συνέχεια αυξανόμενο πτητικό έργο και από τα αεροδρόμια της Ελλάδας.

 

Πετάει τόσο από εποχιακούς Ελληνικούς προορισμούς όπως τα νησιά μας, όσο και από την Θεσσαλονίκη(αεροδρόμιο Μακεδονία) καθώς και την Αθήνα(Ελ.Βενιζέλος) όπου διατηρεί και ένα hub με μια μόνιμη θέση σταθμευμένου αεροπλάνου!

 

Μόνιμα δρομολόγια έχει και από τα Χανιά(αεροδρόμιο Δασκαλάκη) παρά τις αρκετές ακυρώσεις δρομολογίων που προχώρησε για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2017.

 

Ως αντιστάθμισμα στις – αρκετές – ακυρώσεις δρομολογίων και στην Ελλάδα, η Ryanair ανακοίνωσε 13 νέα δρομολόγια που θα πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος της Αθήνας.

 

Αυτά τα δρομολόγια δε περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς αλλά αρκετές πόλεις στην Πολωνία, Λιθουανία και την Βαυαρία.

 

Τα νέα δρομολόγια Ryanair είναι ήδη διαθέσιμα για κρατήσεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας καθώς και σε συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία. Μπορείτε από τώρα να κάνετε τη δική σας κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια και να επωφεληθείτε τη καλύτερη δυνατή τιμή!

 

 

Κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων με την Ryanair

 

Τα αεροπορικά εισιτήρια ρυαναιρ είναι εύκολο να γίνουν κράτηση μέσα από τα διάφορα ταξιδιωτικά sites και γραφεία. Οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες – όμως μερικές φορές μπορεί να παρουσιαστούν αρκετές διακυμάνσεις.

 

Σας συμβουλεύουμε να προτιμάτε ιστοσελίδες που δε κρατάνε προμήθεια στα αεροπορικά εισιτήρια κι έτσι δεν επιβαρύνεστε με εξτρά τέλη κράτησης!

 

Πάντα να κάνετε καλή έρευνα αγοράς – αναζητήστε τα ίδια εισιτήρια σε 2-3 παρόχους ώστε να είστε σίγουροι ότι πετύχατε τη καλύτερη δυνατή προσφορά.

 

Τέλος, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε ιστοσελίδες που προσφέρουν σύγκριση δρομολογίων ή σας προσφέρουν αυτόματα τη καλύτερη τιμή από το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο – έτσι σας βγάζουν από τη δύσκολη και κουραστική υπόθεση να ψάχνετε τη χαμηλότερη τιμή στο διαδίκτυο!

 

Επικοινωνία με την Ryanair

 

Εάν για οποιοδήποτε θέμα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, θα πρέπει είτε να τους καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό είτε να επικοινωνήσετε με την Ryanair μέσω email ή online chat.

 

Το ταξιδιωτικό γραφείο που κάνατε τη κράτηση σίγουρα θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε όποιο θέμα προκύψει – όμως μπορεί να σας χρεώσει εξτρά τέλη για υπηρεσίες όπως αλλαγή ονόματος του εισιτηρίου,κτλ.

 

Το καλύτερο για εσάς είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία. Οι τρόποι επικοινωνίας με την Ryanair όπως γράψαμε και πιο πάνω είναι είτε τηλεφωνική κλήση στον αριθμό τους(διεθνής αριθμός με τις ανάλογες χρεώσεις) είτε email.

 

Ο πιο γρήγορος και αποδοτικός τρόπος επικοινωνίας με την ρυαναιρ είναι μέσω του online chat που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της.

 

Θα δημιουργηθούν προβλήματα ή ακυρώσεις στη πτήση μου;

 

Αρκετοί ταξιδιώτες μετά τις πρόσφατες ακυρώσεις πτήσεων της εταιρείας, άρχισαν να σκέφτονται λίγο διστακτικά όσον αφορά την αξιοπιστία της εταιρείας. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ξανά συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν κι αυτό μάλλον έγινε από κακό προγραμματισμό του αντίστοιχου τμήματος.

 

Άποψή μας είναι ότι εάν βρείτε συμφέρουσες τιμές με την Ρυαναιρ, να προχωρήσετε άμεσα στη κράτηση των εισιτηρίων.