Welcome
επιλεγοντας παγωτομηχανη soft ice

Επιλέγοντας το σωστό τύπο μηχανής παγωτού soft

Επιλέγοντας το σωστό τύπο μηχανής παγωτού soft

Ένας οδηγός για τη λήψη της καλύτερης δυνατής απόφασης

Μια παγωτομηχανή soft ice είναι το βασικότερο κομμάτι του εξοπλισμού, που θα αναζητήσει ένας ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης όταν χρειαστεί να βάλει παγωτό στο κατάστημά του.

Το παγωτό μηχανής είναι ένα πολύ κερδοφόρο προϊόν και έχει απήχηση σε μικρούς και μεγάλους ενώ έχει και φανατικούς υποστηρικτές που το ψάχνουν μανιωδώς!

Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στο ποια παγωτομηχανή θα αγοράσετε για το κατάστημά σας. Θα χρειαστεί να γνωρίζετε ακριβώς τι ψάχνετε, ποιες είναι οι ανάγκες σας – δηλαδή πόσα παγωτά θα πουλάτε ανά ώρα, αν θέλετε να αγοράσετε μεταχειρισμένη ή καινούργια παγωτομηχανή καθώς και ποια εταιρεία θα επιλέξετε να συνεργαστείτε, καθώς έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά στο after market κομμάτι!

 

Τύπου παγωτομηχανών soft ice

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από παγωτομηχανές soft ice που είναι διαθέσιμες να καλύψουν τις ανάγκες του καταστήματός σας.

Επιλέγοντας το σωστό μηχάνημα θα εξασφαλίσετε ότι δε θα πληρώσετε αρκετά χρήματα ενώ ταυτόχρονα θα έχετε μια παγωτομηχανή που θα κρατήσει για χρόνια!

Ακολουθούν ορισμένες επιλογές για τις μηχανές παγωτού:

 

  • Η διαφορά είναι μόνο στον όγκο της παγωτομηχανής καθώς η επιτραπέζια είναι περίπου η μισή στο ύψος από μια επιδαπέδια παγωτομηχανή.

Συνήθως οι επιτραπέζιες παγωτομηχανές τοποθετούνται πάνω σε κάποιον πάγκο και τις χρησιμοποιούν καταστήματα με μικρή έως μεσαία ζήτηση.

Η πλέον δημοφιλής επιλογή είναι μια παγωτομηχανή επιδαπέδια με τοποθέτηση εντός του καταστήματος ώστε να έχει προβολή από τον εξωτερικό χώρο και έτσι να προσελκύει κόσμο.

 

  • Μερικές εξυπηρετούν μόνο 1 γεύση – δηλαδή μπορούν να προσφέρουν μια γεύση κάθε φορά, ενώ άλλες παγωτομηχανές μπορούν να προσφέρουν 2 και 3 γεύσεις.

Αν ψάχνετε το ιδανικό μηχάνημα για το κατάστημά σας, τότε αυτό είναι μια τριπλή παγωτομηχανή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρετε 2 διαφορετικές γεύσεις συν ανάμεικτο στους πελάτες σας.

Αυτές οι παγωτομηχανές είναι οι πλέον δημοφιλείς για αγορά .

 

  • Οι παγωτομηχανές είναι διαθέσιμες είτε σε αερόψυκτη είτε σε υδρόψυκτη έκδοση. Αερόψυκτη σημαίνει ότι η μηχανή παγωτού δουλεύει με αέρα ενώ υδρόψυκτη απαιτεί την παροχή νερού για να λειτουργήσει.

Μια παγωτομηχανή που δουλεύει με νερό, μπορεί να λειτουργήσει καλά και σε έναν ζεστό χώρο ενώ αντίθετα μια αερόψυκτη παγωτομηχανή χρειάζεται ένα δροσερό χώρο για να λειτουργήσει στο 100%.

 

  • Οι παγωτομηχανές με αντλία διόγκωσης πρεσάρουν αέρα μέσα στο παγωτό με αποτέλεσμα αυτό να διογκώνεται και να έχει μια πιο ανάλαφρη υφή και γεύση.

Αντίθετα, οι παγωτομηχανές με βαρύτητα χρησιμοποιούν την βαρύτητα για να μεταφέρουν το μείγμα από τους κάδους στον κύλινδρο παραγωγής.

Γενικά, οι παγωτομηχανές με αντλία διόγκωσης χρησιμοποιούνται για μεγάλη χρήση και να παράγουμε ένα σωστό και τέλειο παγωτό στους πελάτες μας.

Μια παγωτομηχανή με αντλία διόγκωσης προσφέρει μια τέλεια υφή και γεύση στο παγωτό soft ice.

 

  • Ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε μια παγωτομηχανή, είναι η τεχνολογία που «κουβαλάει» επάνω της.

Καλό θα ήταν η παγωτομηχανή που θα αγοράσετε να έχει τεχνικά χαρακτηριστικά όπως προειδοποιητικό ήχο όταν το μείγμα βρίσκεται σε χαμηλή στάθμη (οπότε εσείς απλά να προσθέτετε το μείγμα), ειδοποίηση για θερμοκρασία πάνω στον κάδο, μετρητή παγωτών για να γνωρίζετε πάντα πόσα παγωτά έχετε δώσει, κ.α.

Όσα περισσότερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά υπάρχουν στην παγωτομηχανή σας, τόσο πιο εύκολη θα γίνεται η δουλειά σας την παραγωγή!

 

Οι καλύτερες εταιρείες για να προμηθευτείτε μια παγωτομηχανή

Η καλύτερη εταιρεία για να συνεργαστείτε στην προμήθεια της παγωτομηχανής, είναι αυτή που θα σας προσφέρει όχι μόνο την καλύτερη δυνατή τιμή, αλλά και το αρτιότερο after sales service και τεχνική υποστήριξη.

Η πώληση είναι μόνο το ένα κομμάτι της παγωτομηχανής, καθώς η after sales υποστήριξη είναι το δεύτερο – και πιο βασικό!

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε για προμηθευτή μια εταιρεία που έχει τα γραφεία του κοντά σε εσάς και διαθέτει ενισχυμένο και αναγνωρισμένο brand!

Τέλος, μη ξεχάσετε να ερευνήσετε την εγγύηση που σας παρέχει καθώς επίσης και να ελέγξετε εσείς οι ίδιοι αν ο προμηθευτής σας έχει πάντα σε stock όλα τα ανταλλακτικά που πιθανόν να χρειαστούν.

Πολλοί προμηθευτές θα προσφέρουν επίσης εκπαίδευση έτσι ώστε εσείς και το προσωπικό σας να εκπαιδευτείτε στη χρήση της παγωτομηχανής και να μάθετε τα πάντα γι’αυτήν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *