Welcome
αεροπορικα εισιτηρια

Τα ταξιδιωτικά γραφεία για αεροπορικά εισιτήρια στην Ελλάδα

Τα ταξιδιωτικά γραφεία για αεροπορικά εισιτήρια στην Ελλάδα

Η χώρα μας, ως χώρα τόσο εισερχόμενου όσο και εξερχόμενου τουρισμού, διαθέτει μια τεράστια πλειάδα από ταξιδιωτικά γραφεία. Εταιρείες που δραστηριοποιούνται είτε αποκλειστικά μέσω διαδικτύου (που συνήθως έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία 10 χρόνια) είτε παραδοσιακά ταξιδιωτικά γραφεία που πιθανόν θα έχουν μεγαλύτερη ιστορία και δραστηριοποιούνται με offline & online παρουσία.

Τα παλαιότερα χρόνια όποιος ήθελε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι – είτε επαγγελματικό είτε αναψυχής – θα έπρεπε να απευθυνθεί σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο ώστε να εκδώσει τα εισιτήρια που ήθελε (αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά, εισιτήρια τρένου) καθώς επίσης το γραφείο να κάνει και όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη κράτηση του ξενοδοχείου, τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και όλα τα σχετικά.

 

Πλέον και με την διάδοση του διαδικτύου σε κάθε νοικοκυριό, όλες οι ενέργειες που απαιτεί ένα ταξίδι μπορούν να γίνουν online, από τον καναπέ του σπιτιού!

 

Πάμε να δούμε όμως ποια είναι τα σημαντικότερα Ελληνικά, online ταξιδιωτικά γραφεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε χωρίς δισταγμό, για τα αεροπορικά εισιτήρια και όλες σας τις ανάγκες.

 

ταξιδιωτικα γραφεια στην ελλαδαTravelo – η πρώτη σας πύλη για κάθε ταξίδι

Η ιστοσελίδα Travelo δεν είναι ακριβώς ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Πρόκειται για μια ταξιδιωτική ιστοσελίδα που σκοπό έχει να προσφέρει λύσεις για φθηνά και οικονομικά ταξίδια προς όλους τους προορισμούς σε συνδυασμό με ταξιδιωτικούς οδηγούς και χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Το Travelo βρίσκει και σας ενημερώνει για όλες τις νέες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και όχι μόνο με σκοπό να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές όσο είναι σε ισχύ – όλοι γνωρίζουμε ότι οι προσφορές των αεροπορικών εταιρειών διαρκούν ελάχιστες μέρες.

Πέρα από όλα αυτά στην ιστοσελίδα TRAVELO μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στα περισσότερα Ελληνικά & ξένα ταξιδιωτικά γραφεία και να βρείτε εύκολα και γρήγορα τις φθηνότερες τιμές στα δρομολόγια που σας ενδιαφέρει. Μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις συμβουλές της ιστοσελίδας, πριν από κάθε σας ταξίδι!

 

Airtickets – Η νο1 ιστοσελίδα για αεροπορικά εισιτήρια

Η airtickets αποτελεί την νο1 πηγή για αεροπορικά εισιτήρια στην Ελλάδα και όχι μόνο. Με την διεθνοποίηση της ιστοσελίδας της, προσφέρει εισιτήρια από και προς την Ελλάδα σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού και συμβάλλει στην ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού.

Η airtickets αποτελεί ταξιδιωτικό γραφείο που δραστηριοποιείται τα τελευταία 18 χρόνια ενώ η online παρουσία της είναι από τις πρωτοπόρες στη χώρα μας. Στις υπηρεσίες της εταιρείας θα βρείτε πέρα από αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκές υπηρεσίες, ασφάλειες ταξιδιού, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες υπηρεσίες ταξιδιού. Στην σελίδα της airtickets μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες ενώ υπάρχει και ειδική εφαρμογή για κινητά και tablets!

 

JetRadar – Ίσως τα φθηνότερα αεροπορικά!

Η Jetradar δεν είναι ούτε Ελληνική ιστοσελίδα αλλά ούτε και ταξιδιωτικό γραφείο. Γιατί όμως την συμπεριλάβαμε στην λίστα μας; Γιατί ίσως προσφέρει τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια στον κόσμο! Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου από Αθήνα προς Νέα Υόρκη με Emirates, η Jetradar μου επέστρεψε μια τιμή της τάξης των 580€ με όλους τους φόρους, με επιστροφή, μέσω της Emirates. Όταν πήγα να κάνω την ίδια αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Emirates απευθείας, η τιμή ήταν 725€! Ανεξήγητο έτσι;

Δε γνωρίζουμε τις συμφωνίες της Jetradar, το σίγουρο είναι όμως ότι προσφέρει αρκετά φθηνά εισιτήρια σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες και τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζεται!

 

αεροπορικα εισιτηριαTravelplanet24 – Το αδελφάκι της airtickets

Στη λίστα με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την Travelplanet24. Πρόκειται για ένα πλήρως ταξιδιωτικό γραφείο όπου πλέον έχει συνενωθεί με την airtickets και αποτελούν την ίδια εταιρεία, με κοινά γραφεία επί της πλατείας Συντάγματος.

Η Travelplanet24 προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες για παραπάνω από 10 χρόνια και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό γραφείο για κάθε ανάγκη όπως ταξίδια αναψυχής, επαγγελματικά ταξίδια και άλλα.

 

Οι υπηρεσίες της travelplanet δε διαφέρουν από αυτές της airtickets. Όμως όταν αναζητάτε αεροπορικά εισιτήρια, αεροπορικά airtickets ή ακτοπλοϊκά, καλό είναι να ψάχνετε και στις 2 εταιρείες καθώς κάποιες φορές, μπορεί να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις μεταξύ τους!

Τα αεροπορικά εισιτήρια airtickets θα τα βρείτε εδώ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε να κλείσετε τα δικά σας airtickets για τον προορισμό σας, μέσα σε 5′ μεσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας!

 

Airshop – το ταξιδιωτικό γραφείο της Βορείου Ελλάδος!

Η airshop είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα την Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται στον κλάδο εδώ και αρκετά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια στροφή στο διαδικτυακό κομμάτι με σκοπό να αναπτύξει τις ήδη ανεβασμένες πωλήσεις, μέσω όμως του internet. Διαθέτει γραφεία στην παραλία της Θεσσαλονίκης ενώ προσφέρει όλες τις τουριστικές υπηρεσίες όπως αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά καθώς και πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα για επιχειρήσεις και όχι μόνο.

Για να κλείσετε αεροπορικά και όχι μόνο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airshop στο https://www.travelo.gr/airshop-aeroporika-eisitiria/ και να κάνετε αναζήτηση για το δικό σας ταξίδι. Η εταιρεία υπόσχεται μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία με τις οικονομικότερες τιμές. Το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας είναι δίπλα σας για κάθε πρόβλημα που μπορεί να συναντήσετε κατά το ταξίδι ή την κράτησή σας!

 

Ποιο ταξιδιωτικό γραφείο να επιλέξετε

Το πιο γραφείο ή ιστοσελίδα θα επιλέξετε για τις δικές σας ανάγκες, είναι καθαρά υποκειμενικό. Αυτό που σας συμβουλεύουμε είναι να κάνετε αναζήτηση σε όσο το δυνατόν περισσότερες ιστοσελίδες, για να βρείτε το καλύτερο συνδυασμό δρομολογίων, στη καλύτερη δυνατή τιμή. Για να γλυτώσετε χρόνο, η ιστοσελίδα Travelo.gr τα προσφέρει όλα αυτά για εσάς! Βρίσκει τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και σας επιστρέφει τη χαμηλότερη τιμή για το δικό σας, επόμενο ταξίδι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *